Главна
    Регистрация
    Прайс-лист
    Обратна връзка
    За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД
    Общи условия и плащане
 
гр. София, ул. "Родопи" 68-70
Тел.: 02/ 9810 610

GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20
zvkedri@yahoo.com
Валута на магазина:
Язык интерфейса магазина:
Bulgarian | Русский | English

 
търси в откритото

Сибирски кедър

 
 ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ
Логин:
Парола:

  забравена парола?   Регистрация
 
Продукция для здоровья
  Инфрачервена сауна
  Продукти от Сибирски кедър
  Вода
  Въздух
  Женско здраве
  Фитнес и Oтслабване
  Спорт и свободно време
  Hula Hoop
  Exmonte - BIO продукти от Австрия
  Всичко за дома
  Масажори
  Стоунтерапия
  Магнитотерапия
  Елитна козметика и парфюмерия L'ambre от Франция
  Грижа за краката
  Профилактика
  Детски свят
  Растителни масла и Антиоксиданти
  Натурален колаген Q5-26
  Nuga Best
  Плоскорез на Фокин
  Coral Club
  AquaSource
  Книги на издателство "Аливго"
  Антипаразитни уреди
  Бестселер на Зеп Холцер - "Пермакултура" !!!
  Долфин - апарат за промиване на носа
  Детоксикатор (извеждане на токсини)

   Размяна на линкове
 
Рейтинг@Mail.ru

Rambler's Top100

Здравето на човека е една от най-важните ценности на живота ни ! Моля ви, никога не забравяйте това, а ние ще се постараем да ви помогнем да го поддържате в добро състояние, благодарение на уникални продукти за здраве и здравословен начин на живот, представени в нашият онлайн магазин.

Детоксикатор (извеждане на токсини) Главна / Детоксикатор (извеждане на токсини)
Версия за печат Версия за печат

Детоксикатор за един човек с подгряваща вана

Детоксикатор за един човек с подгряваща вана

(гласа: 11)

Обсъждане на този продукт (0 мнения)

 
Цена: 600.00лв.
Оценете продукта!
Отличен!
Добър
Среден
Лош
Много лош

Наличност на склад: няма

Какво представлява Детоксикаторът?

Това е високотехнологично устройства, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка.
Това е детоксикираща водна баня на стъпалата или дланите с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “Чи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), виталността и защитните сили, тук същевременно тялото се детоксикира и отделя отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната система на нашето тяло. Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.
Според рефлексологията, всяко стъпало е канал през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, които се натрупват в различни части на вашето тяло. По време на водната баня стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура осигурява правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините. Тази терапевтична процедура на детоксикация усилва ефекта на другите терапии. Този апарат е един от най-добрите детоксикиращи продукти на пазара.

Как работи Детоксикаторът?

Образуване на йони

Йонът е електрично зареден атом, който е получил или изгубил електрон, който от своя страна образува магнитно поле и дава възможност за привличане или неутрализиране на противоположно заредени частици. Тези неутрализирани частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза. Осмозата е научен термин, който се използва, за да опише процеса на движение на частиците през клетъчната мембрана от областите с ниска концентрация към областите с висока концентрация. В нашия случай областта с висока концентрация представлява йонното поле, което се образува от електрода, потопен във вода, когато апаратът е включен.
Заедно с електрода, във водата се потапят дланите, стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. По този начин металите в електрода, заедно с водата и солта, образуват позитивно и негативно заредени йони и разделят кислорода от водорода във водата.

Какво значи положително и отрицателно

Когато говорим за Детоксикатора, използваме положително и отрицателно като определения на електрични, а не химични явления. Когато Детоксикаторът е включен на положителен поляритет, токът е насочен в посока на положителното поле и съответно води до образуването на по-голям брой отрицателни йони във водата. Следователно, положителният поляритет образува струя отрицателни йони, която според нас променя РН на кръвта в посока от киселинно към алкално.
Когато Детоксикаторът е включен на отрицателен поляритет, токът е насочен в посока на отрицателното поле и съответно води до образуването на по-голям брой положителни йони във водата. Следователно, отрицателният поляритет образува струя положителни йони, която според нас намалява РН на кръвта в посока от алкално към киселинно.
Около 95% от съвременните хора са в киселинно състояние. Това означава, че в техните тела има излишък от водородни йони и РН на кръвта им е по-ниско от 7.45. Тези хора биха спечелили много, ако подложат тялото си на високи концентрации отрицателно заредени йони. Въпреки това, нашите наблюдения показват, че повечето хора предпочитат комбинация от положителни и отрицателни йони при всяка процедура с Детоксикатора.

Цветове и частици във водата

Когато използвате Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселината или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не.
Важно е да разберете, че цветът на водата ще се промени дори ако електродът е потопен във водата сам, без вашите крака. Както вече споменахме по-горе, промяната на цвета на водата е последица от реакцията между частиците в нея и електрода. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в различните географски области. 
Отровните вещества в нашето тяло ще изглеждат във водата по същия начин както отровите, които преобладават в определена географска област, но във водата ще има повече отровни вещества, ако в нея са потопени и стъпалата на краката. Ще забележите също, че токсините във водата няма да полепнат по съда и по електрода, докато частиците, отделени от тялото ви, ще образуват налеп по съда и ще трябва да го почистите с препарат.
Чрез множество тестове установихме също, че налепът по съда се почиства лесно, ако във водата е бил само електродът, докато налепът, който се образува, когато стъпалата ви са потопени във водата, полепва силно по съда и електрода. В този случай се налага почистване на съда с мек препарат или сапун.
Тестовете показаха също, че шлаките, отделени от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област. В таблицата по-долу е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода на Вол  (ElectroAcupuncture by Voll):

Цвят или частици Телесна област

Жълто-зелен

Детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза

Оранжев

Детоксикация на ставите

Кафяв 

Детоксикация на черния дроб, пречистване от цигари и клетъчни остатъци

Черен

Детоксикация на черния дроб

Тъмно-зелен

Детоксикация на жлъчката 

Бяла пяна

Детоксикация на лимфна система 

Бели частици

Най-вероятно квасни гъбички

Черни частици

Тежки метали 

Червени частици

Кръвни съсиреци

Детоксикация

Защо да детоксикираме тялото си?

В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали и металите се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да било до сега. Това води до по-честата поява на алергии и душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина  използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето.
Всички лечебни традиции - египетската, индианската, аюрведическата, хомеопатичната, китайската, шаманската – освен западната медицина, стимулират телесното пречистване като средство за предпазване от болести и запазване на здравето.
Акне, обриви, тъмни кръгове под очите, отекли стави, жълти, зелени и други петна по кожата, обикновено подсказват натрупването на киселинни отпадни вещества в тялото. Комбинация от промяна в диетата, билково пречистване и терапия с Детоксикатора показа въздействие за значително облекчаване и дори напълно отстраняване на тези състояния на кожата.

Отрови, характерни за определени области

Водата, металът и солите взаимодействат и предизвикват лека промяна в цвета на водата, както и появата на малки частици във водата, дори когато там в нея не са потопени стъпалата на човека. Детоксикаторът неутрализира токсините във водата по същия начин, по който ги неутрализира в тялото. Основният цвят на йонизираната вода се определя от химическите вещества, използвани от местната водна компания, както и замърсителите, характерни за съответния регион.
Китайските акупунктуристи разглеждат идеята за регионалните токсични вещества с оглед на заболяванията, които са типични за отделните области.
В някои части на страната се наблюдават повече оплаквания от артрит отколкото в други, докато хората от други области имат повече проблеми с бъбреците и пикочния мехур.
Възможно ли е някои токсични вещества, които са типични за определена област, да са причина за заболяванията там?
Като правило токсичните вещества, които са характерни за определен регион представляват 20-40% от утайката, която остава във водата след процедурата с потапяне на стъпалата. Черните частици във водата могат да са резултат от наличието на тежки метали, но могат да се появят и в следствие на износване на метала в електрода. Опитът и наблюдението ще ви помогнат да определите кои частици идват от тялото ви и кои от електрода.

Лечебни свойства

Човешкото тяло е електрично заредено, защото нашите клетки са електрично заредени. Смущенията и заболяванията на тялото предизвикват вибрации с честота, която не съответства с тази на здравите клетки, за това нарушават естественото трептене на клетката и нейния поляритет. Това разминаване предизвиква дисбаланс и хаос във всяка заразена клетка. Когато клетките се намират в състояние на дисбаланс, те не могат да участват в онези функции на тялото, които са необходими за оздравителния процес, и следователно не са в състояние да отделят тежките метали, паразитите и другите токсични вещества. Когато клетките са изцяло електрично заредени, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричното равновесие, което води до усещане за здраве и виталност и помага на тялото да се справя със заболяванията само. Darkfield изследванията показаха, че Детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките.

Йоните са атоми или молекули, които са изгубили или получили електрон (свободните радикали са насдвоени електрони). Когато атомите или молекулите изгубят електрон, те се превръщат в положително заредени йони. Когато получат електрон, се превръщат в отрицателно заредени йони.
Йонната техника за пречистване на тялото пречиства всички жизнено важни органи, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Частичен списък на показанията:

• Детоксикаця на черния дроб
• Пречистване от тежки метали
• Повишаване на енергията и намаляване на стреса
• Вътрешно пречистване на целия организъм 
• Подобряване на потентността
• Чувствително облекчаване на болките
• Подобряване на паметта и съня
• Пречистване на черния дроб и бъбреците и отстраняване на шлаки
• Бръчки, акне и други кожни проблеми
• Подсилване на имунната система

Често задавани въпроси

Какво означава промяната на цвета на водата? 
Когато през водата протече електричество се отделят малки частици, които стават видими във водата. Този процес оцветява водата в мръсно-ръждив цвят. Разбира се колко е мръсна водата зависи от количеството утайки в нея. Ако изпробвате апарата многократно в съд, в който има само вода (без да потапяте части от тялото си), ще установите, че цветът на водата винаги е един и същ, стига да използвате вода от един и същ източник. Ако изпробвате уреда многократно, като всеки път го изпробвате с различен човек, ще установите, че водата винаги има различен цвят. Може би ще ви се стори, че цветът на водата се променя случайно, без да има връзка с човека, който използва апарата, но това не е така. Внимателното наблюдение ще потвърди това, което сте забелязали още в самото начало – здравословното състояние на човека играе ключова роля при взаимодействието с водата. Вече говорихме за енергията на живота и за това как е свързана със здравето на човека и с цвета на водата. Може би вече разбирате какво става? За да разберете по-добре какво точно се случва във водата, направете тест като използвате еднаква по качества вода при всяка от процедурите. Водата, която използвате, съдържа утайки, затова, когато използвате уреда в съд само с вода, тя ще се оцвети в кафяво, нито твърде светло, нито прекалено тъмно. Преди да използвате Детоксикатора е добре да направите тест в съд, пълен само с вода, за да разберете по-добре цвета, който ще се получи при процедура върху човек.
Тъй като всечи човек абсорбира енергия по различен начин, реакцията на водата ще е различна.
Помнете: по-добро здраве – по-голяма способност за усвояване на енергия, по-лошо здраве – по-слаба енергия. Водата реагира на този фактор.

Не забравяйте, че водата търси енергия и за себе си, тя желае енергията точно толкова, колкото и вие самите. Това означава, че енергията, която водата образува, трябва да се раздели между вас и нея. Ако сте в добро здравословно състояние, ще получите доста голяма част от енергията. Ако се намирате в недобро здравословно състояние, ще получите само толкова енергия, колкото тялото ви може да поеме, а останалата енергия ще остане във водата. Тук отново става дума за принципа на батерията. Когато вашите батерии за повредени, можете да поемете само малка част от енергията. В този случай водата ще задържи енергията за себе си. Тя ще използва енергията за да отдели утайките и да се пречисти. По тази причина, след терапия с Детоксикатора на хора в лошо здравословно състояние, водата има тъмно кафяв цвят. Нашите опити показаха, че при редовна употреба на Детоксикатора, водата има все по-светъл цвят. От друга страна, ако използвате Детоксикатора върху здрав човек, възможно е водата да придобие много светло кафяв цвят, тъй като здравият човек поема голяма част от енергията, която се генерира във водата. В крайна сметка всичко зависи от равновесието между водата и човека, вземайки предвид количеството енергия, която той може да поеме, и количеството енергия, необходимо на водата, за да се пречисти от всички замърсители. Разбира се това е едно твърде опростено обяснение на процеса на пренасяне на енергията. В действителност всичко зависи от това колко енергия може да генерира водата, от това дали вашите батерии са повредени или само изтощени и т.н. Трябва да се вземат предвид различни фактори при всяка отделна терапия.

Забележка: Цветът на водата може да се променя драстично, но това не е толкова важен индикатор и не бива да се правят изводи само въз основа на цвета. Някои води не променят цвета си, но това не е показател дали се генерира енергия. Най-добрият индикатор, който можете да потърсите във водата след процедурата, е натрупването на мазна утайка по ръба на съда с вода. Обикновено това са вещества, които се отделят от външния пласт на кожата. Още един показател, който се променя след процедура с Детоксикатора, е цветът на урината. Телесните функции се активизират, което предизвиква потъмняване на урината. Подобна промяна в цвета може да се види след обилно хранене, когато организма преработва веществата от храната. След процедура с Детоксикатора поетата енергия активира отпадните вещества или токсини и тяхното отделяне се вижда и в урината.

Какво означават цветовете?

По време на процедурата водата може да се оцвети в различни цветове и в нея може да се появят различни частици:
жълто-зелено, оранжево, кафяво, черно, тъмно-зелено, бяла пяна, бели частици, черни частици, червени частици, мехурчета с различни цветове, кафяви частици.

Човек трябва да поема храни с различен цвят, ако иска да има равновесие в химичния баланс. Всеки цвят е химично вещество и притежава химични характеристики.

Химичните елементи в храната допринасят за киселинно-алкалното равновесие. Основно правило е, че зелената храна подсилва имунната система, по-специално черния дроб и жлъчката. Червената храна подсилва ендокринната система, хипофизата, сърцето и тънките черва. Жълтата храна обновява храносмилателната система, далака, коремната кухина и панкреаса. Жълто-зелената храна обновява бъбреците, мехура, уретрата и простатата. Кафявата храна подпомага черния дроб. Бялата храна обновява дихателната система, и по-специално белите дробове, а също и дебелото черво, лимфната система и кожата. Черната храна обновява отделителната система, бъбреците, черния дроб, жлъчката и мехура. Бялата пяна е индикатор за лимфна слуз. Белите частици са най-вероятно гъбички. Черните частици са тежки метали, а червените частици са кръвни съсиреци.

Промяната на цвета на водата показва коя част на тялото се пречиства.

Един от най-видимите ефекти от детоксикацията е промяната на цвета на водата. Това явление, обаче, е твърде променливо и човек не бива да прави заключения ваз основа само на оцветеността на водата.

Някои хора смятат, че на практика във водата се вижда как се отделят отровите от ходилата ви, но всъщност това, което се вижда във водата е в по-голяма степен свързано със самата вода.

Можете да проучите този феномен лесно като включите Детоксикатора в съд с вода без да потапяте части от тялото си в него. Ще наблюдавате значителна промяна в цвета на водата, въпреки че водата в съда няма да се оцвети навсякъде (дори и в нея да са потопени стъпалата ви). Човекът, който използва уреда влияе на цвета на водата, за това тай е различен при различните хора.

Детоксикаторът е енергийно средство за лечение и смятаме, че най-голяма степен на пречистване се постига след използването на апарата, а не по време на процедурата. Щом тялото стане по-уравновесено и електрично заредено, ще започне по-лесно да отделя отровните вещества със собствената си отделиелна система (бъбреци, дебело черво и черен дроб).

• Водата, солта и металите в електрода си взаимодействат и образуват йони.
• Тези йони неутрализират всички вещества, с които влизат в контакт, включително и отровите в обикновената вода или във филтрираната вода.
• 20-40% от всичко, което виждате във водата след процедурата, е резултат от географското положение.
• Останалите 60-80% идват от тялото на човека.
• Пречистването на тялото има ефект върху симптомите на човека, не върху цвета на водата.
• Някои води не се оцветяват (това също зависи от географското положение) и за това цветът не е показател за генерирането на енергия. В някои географски райони е възможно водата да се оцвети дори без да потопите стъпалата си в нея по време на процедурата. Оцветяването на водата е последица от индустриалните и химични вещества, които са характерни за конкретния регион.

Забележка за солта:

Необходимо е да се прибави сол във водата, за да стане електропроводима. Някои води, обаче, нямат нужда от сол. За да установите дали имате нужда от сол или не, проверете силата на тока във водата (А). Ако е по-ниска от 1,5 ма трябва да добавите сол за по добра проводимост. Прибавете щипка сол и отново проверете водата. Ако добавите твърде много сол и силата на тока се повиши над 2,4ма апарата автоматично изключва. Изхвърлете водата и започнете отначало процедурата. Максималното напрежение при което организма може да функционира нормално е 2,4ма. Ако клетката вибрира над тази стойност е възможно да се навреди на организма. Това е причината апарата автоматично да изключва, по този начин той е защитен.

Какво представляват черните частици във водата и от къде се появяват?
Черните частици са метали които (а) се отделят от цинковата тръбичка в средата на електрода, (б) появяват се при дейонизацията на тежки метали във водата или (в) при дейонизацията на метали от тялото на човека.

Как може да се определи от къде се появяват металните частици?
Понякога не може да се определи от къде се появяват. Обаче, ако във водата има много метални частици (повече от 20), може да сте сигурни, че са се отделили от тялото на третирания човек. Многобройни лабораторни опити свидетелстват за промяна на нивото на металите в тялото след процедура с Детоксикатора.

Какви симптоми и какви болести могат да се лекуват с Детоксикатора?
Детоксикаторът не лекува болести. Той служи за извличане на токсините от тялото. Ако имате проблеми заради натрупване на шлаки в организма, Детоксикаторът ще ви облекчи, но в никакъв случай няма да отстрани проблемите напълно. Не правете генерални заключения, тъй като резултатите не могат да се предвидят. Чрез редовни процедури по детоксикация, хората започват да се чувстват по-добре и по-доволни от себе си.

Детоксикаторът оцветява водата дори и когато в нея не са потопени краката на човека. Защо?
Водата, солта и металите в електрода си взаимодействат и образуват йони.
Тези йони неутрализират всички вещества, с които влизат в контакт, включително и отровите в обикновената вода или във филтрираната вода. В зависимост от географското ви положение, между 20 и 40% от всичко, което виждате във водата след процедурата, е резултат от замърсяването на самата вода. Останалите 60-80% идват от тялото на човека.

Съществуват ли различни процедури за различни болести. По различен начин ли се третират неврологичните заболявания и остеопорозата, например?
Да, но не забравяйте, че говорим за детоксикация и балансиране на полето. Неврологично болният пациент има тежко засегнати нерви. Той трябва да се подложи на процедурите за детоксикация по-продължително от пациента с остеопороза. За сметка на това, ще се почувства по-добре от детоксикацията и може дори да се забави развитието на болестта. Някои пациенти с остеопороза бързо чувстват облекчение, особено ако са склонни да променят начина си на живот и хранене.

Какво представляват регионалните отрови и как влияят на цвета на водата.
Водата в Бойс, Айдахо, има жълто-зелен цвят, след третиране с Детоксикатора без в нея да са били потопени стъпалата на човек.
Водата в Денвър придобива оранжев цвят при същата процедура. Тези цветове са последица от индустриалните и химични замърсители, характерни за съответния регион. Всяко място си има свои характерни отрови и техният цвят оцветява водата, която пием, с която готвим и с която се мием, и се появява във въздуха, който дишаме. Отровите, които се събират в тялото ви са сходни с тези, които са характерни за района, в който живеете.

Може ли Детоксикатора да се използва от хора, които са на терапия с медикаменти, предписани от лекар.
Доказано е, че Детоксикаторът намалява нивото на лекарствените средства в кръвта и предизвиква степенуване на ефекта на тези лекарства. Не бива да прилагате процедури на детоксикация на хора, които приемат животоподдържащи медикаменти, използват някакъв вид апарат за сърце или приемат лекарства. Не бива да прилагате уреда и върху хора, които приемат лекарства за психично здраве, освен в случаите на лека депресия. Въпреки че вероятно уредът ще помогне на повечето от тях, все пак хората, които приемат лекарства по рецепта, трябва да се консултират с лекаря си преди употребата на Детоксикатора.

Хора, които не бива да използват уреда:
Детоксикаторът не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта.
Уредът не бива да се използва от деца под петгодишна възраст, както и от бременни и кърмачки.
Този уред не служи за поставяне на диагнози, лекуване или предотвратяване на заболявания.

Може ли да използвам уреда всеки ден?
Производителят препоръчва процедури с честота от един до два пъти седмично. За хора, които страдат от някаква болест, процедурите трябва да са по-нарядко. Това е последица от факта, че след процедура с уреда, тялото на болния преминава в “оздравителна” фаза и в следствие на това може да е изморен и сънлив.

Нашите опити показаха, че повечето хора са сънливи след процедура с уреда и започват да се чувстват положителния ефект едва след няколко дни. Необходимо е известно време, за да се възстанови тялото напълно, и през този период не бива да се правят процедури. Не правете процедури с Детоксикатора докато тялото не се е възстановило напълно.

Колко трае една процедура?
При възрастните хора, кръвта прави един пълен кръг в тялото в рамките на 20 минути. Следователно, при употреба на апарата за по-малко от двадесет минути, макар и да не ви навреди, няма да почувствате някаква значителна промяна. Кръвообращението при децата е по-бързо и за това за тях препоръчваме по-кратки процедури. Препоръчително е възрастните да използват апарата за поне 30 минути при всяка процедура, докато при децата процедурата трябва да е 15 минути. Не се препоръчва използването на уреда с деца под петгодишна възраст.

Има ли доказателства за това какво лекува уреда?
Уредът не лекува. Това е просто апарат, който дава възможност за възстановяване на равновесието на биоенергийното поле на вашето тяло и стимулира самопречистването. Когато електромагнитните полета са уравновесени, органите във вашето тяло функционират по-добре.

Важен ли е цветът на водата?
Нашите опити показват, че цветът на водата зависи от индивида. Но много хора съобщават за това, че резултатите са много по-сериозен индикатор за пречистването, отколкото промяната в цвета на водата, и затова продължават да използват уреда.

Ще се промени ли цветът на водата, ако включа апарата, но не потопя краката си в нея?
Електродът в уреда е направен така, че се износва. Той е като писалка – не може да действа без да се износва. Не бива да се поставят никакви диагнози въз основа на цвета на водата, тъй като неговата промяна е отчасти последица и от износването на електрода. Обикновената чешмяна вода съдържа много химикали и вредни вещества, които също ще оцветят водата, заради работата на електрода.

Какви промени в състоянието си мога да очаквам?
Процедурите с Детоксикатора могат да подобрят или облекчат:

• работата на черния дроб и бъбреците
• общата обмяна на веществата и метаболизма
• артрита
• главоболието и мигрената
• кожни проблеми
• пречистването от живак и тежки метали
• доброто състояние и равновесие на цялото тяло
• менструалните болки
• PMS

Апаратът може да се използва в комбинация с пречистващи диети

Процедурите с апарата поставят ли някакви ограничения в ежедневието?
Не. След процедура можете да упражнявате всякакви ежедневни действия. В повечето случаи се появява страничен ефект, който се изразява в чувство на умора непосредствено след процедурата. Общото подобрение на състоянието ще почувствате в следващите няколко дни.

Колко дълготраен е ефектът?
•  Резултатите зависят от начина ви на живот. До петдесетгодишна възраст се препоръчват последователни процедури на 2-3 дни в рамките на 30 дни (15 процедури). След това се прави прекъсване от две седмици и се продължава с по една процедура на седмица.
• Над петдесетгодишна възраст се препоръчват последователни процедури на 3-4 дни в рамките на 45 дни (15 процедури), след което се почива две седмици и се продължава с детоксикация веднъж седмично.

Имам ли нужда от специално обучение?
• Смятаме, че не е необходимо никакво експертно обучение при използването на уреда. Пълни указания са приложени към всеки продукт. Съществуват, разбира се, организации, които предлагат подобно обучение, но ние смятаме, че то не е необходимо.

Има ли хора, които не бива да използват уреда?
• Детоксикаторът е безопасен за повечето хора. Въпреки това, следните хора не бива да го използват:
• Хора с апаратче за сърце
• Бременни (включително жени, които се съмняват, че са бременни)
• Кърмачки
• Хора с присадени органи
• Епилептици
• Хора, които са подложени на някакъв вид лъче- или химиотерапия
• Хора с диабет тип 1
• Хора с открити рани на стъпалат 

Колко дълго работи електрода?  
• Някои производители твърдят, че е ефективен за повече от 40 процедури (приблизително 20 часа). Нашите опити показват, че това не е вярно. След този период на употреба (приблизително 20 часа) тялото няма вече да се пречиства, а само ще се натрупва ръжда по електрода.

Цвят на водата. Място с натрупани токсини/състояние

Черен Черен дроб, алкохол, астма, тежки метали

Сив Тежки метали

Кафяв Черен дроб,тютюн, загуба на мазнини,отпадъчни клетки

Зелен  Бъбреци,пикочен мехур, отделителна система, женски заболявания или простата

Червено Натрупване на тромби, лесно нараняване

Светло зелено Имунна защита, храносмилане

Оранжево Артрит, ревматизъм, стави, подагра

Бяло с балончета Лимфна система, безсъние, кожна алергия

Бяло с частици Незавършена ферментация, събиране на газове, гъбички, главоболие, кошмари

Когато водата се йонизира и разделя на Н+ и ОН- йони (и понякога на Н3О+ и Н202 йони), тези йони притежават способността да пътуват в човешкото тяло и да неутрализират срещуположно заредените токсини, които обикновено се изхвърлят много бавно от тялото, и чрез мощно осмотично налягане изкарват тези неутрализирани токсини от тялото през краката.

Този процес е известен да:

  • - Премахва токсини и излишни натрупвания, които могат да причинят заболявания
    (Изследване, направено август 2004 година от д-р Карлос А. Лопез-Морено открива голямо количество урея, креатинин и глюкоза във водата след процедура на 12 пациента с хронични заболявания).
  • - Изкарва тежките метали ( Изследване, направено февруари 2002 година в “Doctor`s Data” в Сейнт Чарлз, Илиноис показва, че има прекомерно завишаване на токсичните метали, намерени в водата след 9 независими процедури).

Списък на металите с повишена концентрация:

 Метал 

  Завишаване в %

Мед 905%
Алуминий  339%
Олово 233%
Желязо 174%
Манган 140%
Антимон  128%
Кадмий 119%

Покачва нивата на PH. Приблизително 95 % от хората са с преобладаваща киселинност в организма, в следствие на което PH в кръвта им е по-ниско от 7.45, индикиращо за излишък на хидрогенни йони. Това създава идеални условия за развитието на червеи, паразити, микроорганизми и други, които понижават функциите на тялото и предизвикват болести. За всички нива на йонен интензитет този уред осигурява положителен електроден заряд (отрицателна йонизация) през първите 10 минути, негативен електроден заряд (положителна йонизация) за средните 10 минути и положителен електроден заряд (отрицателна йонизация) за последните 10 минути. Крайната цел е да се повиши PH на кръвта от киселинно на алкално.

- Дезактивира вирусите, бактериите, гъбичките

- Облекчава болка и напрежение, включително и главоболие

- Изчиства кръвната и лимфната системи

- Стимулира и балансира имунната система

- Подобрява усвояването на полезни вещества

- Намалява възпаленията и задържанията на излишни течности

- Спомага за изчистване на кожата

- Подпомага отслабването

- Забавя стареенето и подобрява подвижността на тялото

- Ускорява възстановителния процес след болест или травма

- Повишава кислорода в тялото

- Подмладява и енергизира цялото ви тяло

- Подобрява съня

Препоръки

- Препоръчва се възрастни под 50 годишна възраст да използуват уреда през ден 14 пъти.

- Препоръчва се възрастни от 50 годишна възраст нагоре да използват уреда 14 пъти през 3 дена.

- Изчакайте 3 седмици преди да подновите детоксикиращите процедеури.

- Деца от 8-15 годишна възраст трябва да използват уред в присъствието на възрастен за не повече от 15 минути.

- Правенето на детоксикираща процедура по-често от през ден или за повече от 30 минути при някои хора предизвиква умора, глад и замайване. Ако процедурите се правят по-често от през ден или за по-дълго от 30 минути и тези симптоми не се появят, тогава няма проблем да провеждате терапията така. Не бива да се правят процедури повече от 3 дена един след друг. Да не се използува повече от 2 пъти дневно.

- Добре е да се приема вода или други полезни напитки и лесноусвоими минерални добавки преди йоннното детоксикиране

Важно:

Здравният и медицински уред за пречистване не е предназначен да третира, лекува, предотвратява или диагностицира каквито и да е болести или заболяания. Уредът не се препоръчва за хора с пейсмейкър (изкуствен водач на сърцето) или други електронноуправлявани импланти, хора с трансплантирани органи, болни от епилепсия, бременни или кърмещи жени, или деца под 8 годишна възраст. Хора, страдащи от хипогликимия трябва да приемат храна преди процедура. Хора с високо или ниско кръвно налягане трябва да вземат подходящите лекарства преди да използуват уреда. Болните от сърце трябва да се консултират с лекаря си преди ползуване. Не потапяйте „отворени рани”.

Внимание !!!

• Кой не бива да използва уреда?
• Хора с апаратче за сърце
• Хора със сериозни сърдечни проблеми
• Хора с присадени органи или метални части в телата си
• Недохранените трябва да приемат храна преди да използват апарата
• Бременни и кърмачки
• Деца под 6 години
• Епилептици
• Кой може да използва уреда?
• Хора с високо кръвно налягане
• Хора с хронична умора
• Хора с намалена полова мощ
• Хора, които пушат и пият
• Претоварени хора, на които липсва енергия и сън
• Хора със слаба имунна система, които лесно настиват
• Хора, които работят в неблагоприятни условия на труд (прах, химикали, метали, медицинска обстановка и т.н.)
• Жени, чиято кожа старее бързо
• Хора с нездравословна диета
• Хора на диализа
• Пациенти с анемия
• Диабетици
• Процедурите с Детоксикатора помагат на вашето тяло да се пречисти от отровите, при което не пречат на медицинската терапия.
• Внимание!
• Недохранените трябва да приемат храна преди да използват апарата
• Преди и след процедура с уреда пийте вода и приемайте витамини и плодове, за повишаване на телесната енергия
• Преди да поставите заземяващата гривна я намажете с крем за ръце /с цел по-добра проводимост/

Препоръчителна употреба: ( пълен цикъл на детоксикация на тялото е 15 процедури)
• До петдесетгодишна възраст се препоръчват последователни процедури на 2-3 дни в рамките на 28 дни (14 процедури). След това се прави прекъсване от две седмици и се продължава с по една процедура на седмица.
• Над петдесетгодишна възраст се препоръчват последователни процедури на 3-4 дни в рамките на 45 дни (15 процедури), след което се почива две седмици и се продължава с детоксикация веднъж седмично.

* * * * *

Водната молекула се състои от два атома водород и един атом кислород. Когато молекулата изгуби един водороден атом, остава отрицателно заредена с OH група. Заради нездравословното хранене и стреса в нашето тяло се натрупват големи количества отпадни вещества като млечна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини.

За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да запазим алкалната среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот. Освен ако не се разхождаме всеки ден по плажа.
Детоксикаторът създава среда, която е здравословна и полезна, тъй като вашите крака са в непосредствен контакт с йоните, които се образуват във водата. Потапяте краката си във вода, привеждаме апарата в действие и след няколко секунди милиони йони нахлуват в тялото Ви и започват да неутрализират токсините и отпадните вещества.

Различните частици мазнини и слуз, които остават във водата след процедура са отпадните вещества, които са се отделили от тялото само в рамките на 20-30 минути.
Детоксикаторът е високотехнологично устройство, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на био-енергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности): Китайската медицина нарича тази енергия „ЧИ”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), виталността и защитните сили, тук същевременно тялото се детоксицира и отделя отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и други. Субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната система на нашето тяло.
Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.

Според рефлексологията, всяко стъпало е канал през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, които се натрупват в различни части на нашето тяло.
По време на водната баня стъпалата са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупали в тях през годините. Тази терапевтична процедура на детоксикация усилва ефекта на другите терапии. Този апарат е един от най-добрите детоксикиращи продукти на пазара.

Заедно с електрода, във водата се потапят дланите, стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. Когато използвате детоксикаторът, във водата се появяват различни цветове и частици. Във водата се образуват реакции между токсичните вещества, частиците, солта и металите в електрода, както и киселинната и алкалната среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други вещества.

Шлаките отделяни от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област.

Тук е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода Вол:

Жълто-зелен

Детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза

Оранжев

Детоксикация на ставите

Кафяв

Детоксикация на черния дроб, пречистване от цигари и клетъчки остатъци

Черен

Детоксикация на черен дроб

Тъмнозелен

Детоксикация на на жлъчката

Бяла пяна

Детоксикация на лимфна система

Бели частици

Детоксикация на квасни гъбички

Черни частици

Детоксикация на тежки метали

Червени частици

Детоксикация на кръвни съсиреци

Образуване на йони

Йонът е електрично зареден атом, който е получил или изгубил електрон, който от своя страна образува магнитно поле и дава възможност за привличане или неутрализиране на противоположно заредени частици. Тези неутрализирани частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза. Осмозата е научен термин, който се използва, за да опише процеса на движение на частиците през клетъчната мембрана от областите с ниска концентрация към областите с висока концентрация. В нашия случай областта с висока концентрация представлява йонното поле, което се образува от електрода, потопен във вода, когато апаратът е включен.
Заедно с електрода, във водата се потапят дланите, стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. По този начин металите в електрода, заедно с водата и солта, образуват позитивно и негативно заредени йони и разделят кислорода от водорода във водата.

Защо детоксикираме тялото си?

В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да е било до сега. Това води до по-честата поява на алергии, душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето.

Акне, обриви, тъмни кръгове под очите, отекли стави, жълти, зелени и други петна по кожата, обикновенно подсказват натрупването на киселинни отпадни вещества в тялото.

Според китайската медицина по човешкото тяло има 360 акупунктурни точки.  На стъпалото се намират 60 от тях. На стъпалата ни, наречени още второ сърце, се отразяват нашите вътрешни органи. Точките, които отговорят за тях, са потенциален дом за токсините и път, през който може да премине процеса на детоксикация на организма.

Човешкият организъм е конструиран така, че в стъпалата се натрупват много токсични субстанции. Те могат да причинят подпухване на краката, умора и цялостна дисхармония в резултат на нарушения метаболизъм.

* * * * *

Долната част на стъпалата, където се намират акупунктурните точки, отразяват цялото тяло и имат голямо значение за кръвообращението. Те с право се наричат второ сърце.

Легенда на дясното стъпало

1. Мозък, лява половина
2. Синуси, челни, лява половина
3. Ствол на мозъка, малък мозък
4. Хипофиза
5. Ляво слепоочие, троичен нерв
6. Нос
7. Врат
8. Ляво око
9. Ляво ухо
10. Дясно рамо
11. Трапецовиден мускул дясна страна
12. Щитовидна жлеза /тиреоидна/
13. Паратиреоидна жлеза
14. Бял дроб и бронхи, дясна страна
15. Стомах
16. Дванадесетопръстник
17. Панкреас
18. Черен дроб
19. Жлъчен мехур
20. Слънчев сплит
21. Надбъбречна жлеза, дясна страна
22. Бъбрек, десен
23. Пикочен канал, дясна страна
24. Пикочен мехур
25. Тънки черва
26. Апендикс
27. Илеоцекална клапа
28. Горната част на дебелото черво
29. Напречна част на дебелото черво
35. Дясно коляно
36. Семенна жлеза

Легенда на лявото стъпало

1. Глава, мозък, дясна страна
2. Синуси, дясна страна
3. Ствол на мозъка, малък мозък
4. Хипофиза
5. Слепоочие, дясна страна
6. Нос
7. Врат
8. Дясно око
9. Дясно ухо
10. Ляво рамо
11. Трапецовиден мускул, лява страна
12. Щитовидна жлеза
13. Паратиреоидна жлеза
14. Бял дроб, бронхи, лява страна
15. Стомах
16. Дванадесетопръстник
17. Панкреас
20. Слънчев сплит
21. Надбъбречна жлеза, лява страна
22. Бъбрек, ляв
23. Пикочен канал, лява страна
24. Пикочен мехур
25. Тънки черва
29. Напречна част на дебелото черво
30. Дебело черво, част надолу
31. Право черво
32. Анус
33. Сърце
34. Далак
35. Ляво коляно
36. Семенна жлеза, тестиси или яйчници, лява страна

Легенда на стъпало

Легенда на външната страна на стъпалата

5. Слепоочие и троичен нерв
10. Рамо
35. Коляно
36. Семенна жлеза (яйчници и тръби или скротум)
37. Отпускане на долната част на корема (против менструални болки)
38. Тазобедрена става
39. Лимфни жлези, горна част на тила
42. Орган на равновесието
43. Гърди
44. Диафрагма

Легенда на вътрешната страна на стъпалата

6. Нос
13. Паратиреоидна жлеза
24. Пикочен мехур
38. Тазобедрена става
40. Лимфни жлези
49. Хълбок, слабини
50. Простата, матка
51. Пенис, влагалище, пикочен канал
52. Право черво, хемороиди
53. Шийни прешлени
54. Гръдни прешлени
55. Лумбални прешлени
56. Опашна кост, тазова кост

Легенда на горната страна на стъпалата

39. Лимфни жлези, горна част на тялото
40. Лимфни жлези, долна част на тялото
41. Лимфни възли, гръден лимфатичен канал
42. Орган на равновесието
43. Гърди
44. Диафрагма
45. Сливици
46. Долна челюст
47. Горна челюст
48. Ларинкс, трахея

Легенда на външната страна на стъпалата Легенда на вътрешната страна на стъпалата Легенда на горната страна на стъпалата

Имате ли въпроси за Детоксикатор за един човек с подгряваща вана?

Можете да ни попитате с помощта на следната форма.

Вашето име:

E-Mail:

Моля, напишете Вашия въпрос за Детоксикатор за един човек с подгряваща вана:

Добре дошли в Демонстрационният салон на Южно-Коейските уреди Нуга Бест - Масажни легла, Турманиев килим, "Второ сърце", Мини-сауна, Турманиви наколенки и други.
Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок, Фол - диагностика и профилактика на здравословно състояние "Опознай себе си".
Информация и запис: гр. София, ул. "Родопи" 68-70.   Тел.: 02/ 9810 610; GSM: 0878 855 664; 0898 84 20 20; E-mail: zvkedri@yahoo.com

 

Продукти: Продукти от Сибирски кедър - кедрово масло, живица, кедрова дъвка и паста за зъби, кедрови ядки, кедрово брашно, амулети от сибирски кедър, кедрови семена и шишарки, кедрови лъжици, гребен от сибирски кедър, кедрови възглавници, прашец от кедър, кедрово масло с живица, фиданки от сибирски кедър, кедропласт - пано, фитосауна от сибирски кедър, Пихтово масло, Облепихово масло, Репейно масло, Ленено масло, Новомин, Бракшун - каменно масло, Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ, Шунгит - камък загадка, Генератор за сребърна вода, Магнитотерапия, Активатор за жива и мъртва вода, Нефрит - стоунтерапия, Комбуча - чайна гъба, Млечна гьба, Компютърна диагностика Накатани, Су-Джок - диагностика и профилактика, Южно-Корейските легла-масажори Нуга Бест, Натурален колаген Colway, Продукти на "Сибирско здраве" ...

 
Кошница
Ваша корзина
(няма стока)

Оформяне на поръчка >>
 
Кедровые новости
05.02.2015
Неумывакин. Перекись и ОЧИЩЕНИЕ ПЕЧЕНИ

31.01.2015
Потрясаващ филм "Злато"

29.01.2015
Маленькая сказка может быть в любом ландшафте

25.01.2015
"Военная тайна" Америка никому не отдаст золото взятое на хранение, даже России...

25.01.2015
Теория заговора. Рыболовы.

Всички новини...

Абонирай се за новини: 
Голосование
  Какую продукцию для здоровья Вы предпочитаете?
Детоксикатор (выведение токсинов)
Антипаразитный прибор "Mag-Bio"
Кедрово масло
Живица
Кедрова дъвка и паста за зъби
Кедрови ядки
Кедрово брашно
Амулети от Сибирски кедър
Семена и шишарки
Кедрови лъжици
Гребен от Сибирски кедър
Кедрови възглавници
Прашец от кедър
Пихтово масло
Облепихово масло
Новомин
Бракшун - каменно масло
Дихателен тренажор на Фролов - ИТИ
Шунгит - камък загадка
Генератор за сребърна вода
Магнитотерапия
Активатор за жива и мъртва вода
Нефрит - Стоунтерапия
Чайна гъба (комбуча)
Млечна гъба

 
Партнеры проекта:
Русколань - кедровое масло. Все для здорового образа жизни.


 
[ Главна | Кошница | За нашият интернет-магазин КЕДРОГРАД | Общи условия и плащане | Прайс-лист | Регистрация ]
Copyright © Проект КЕДРОГРАД - Интернет-магазин. All rights reserved.
Создание, поддержка и продвижение интернет-магазина КЕДРОГРАД - Студия веб-дизайна и рекламное агентство Oversoft ©2016